Internet-marketing & strategie

Welke oplossing biedt u uw doelgroep ?

1. Doelen realiseren

Wie is uw doelgroep en wat zijn uw doelen? Zijn uw online activiteiten hier optimaal op afgestemd? Gebruikt u de juiste media voor het juiste doel ? Wilt u meer rendement uit uw marketing budget halen ? Bent u vindbaar in de zoekresultaten van Google en zo ja hoe ? Doe de gratis internet marketing check

3. Media

Een website is een belangrijk maar niet het enige medium om online met uw klanten te communiceren. Internet biedt volop kansen ! Twitter, facebook, Linkedin, e-mailmarketing en affiliate marketing zijn interessante platformen om doelgroepen te bereiken. Maak snel een afspraak om te ontdekken wat Social Media Marketing voor u kan betekenen.

Over NewMediaPartners

Bent u op zoek naar een strategische marketing partner met focus op online en rendement? NewMediaPartners heeft ruim 10 jaar ervaring met offline- & online marketing, websites, analytics, projectmanagement, het optimaliseren van online processen en conversie.

NewMediaPartners

KvK Online Marketing Training

NewMediaPartners geeft voor de KvK als kennispartner seminars over internet marketing en zoekmachine marketing. Kijk op de website van de KvK voor beschikbare cursusdata of schrijf in bij NewMediaPartners voor een vervolgcursus of workshop.

Tevredenheid:

351 deelnemers beoordelen de online marketing training van New Media Partners met gemiddeld een 8,6

Klanten

Wij werken voor kleine bedrijven, grote bedrijven, mkb maar ook voor organisaties en instellingen. Ons cursusprogramma wordt gebruikt bij de Kamer van Koophandel en in het hoger onderwijs. Ook benieuwd wat NewMediaPartners voor u kan betekenen?

2. Content

Het aanbieden van content die uw doelgroep interesseert is het uitgangspunt van iedere succesvolle internet marketing campagne. Potentiele klanten zoeken naar meerwaarde, wat kunt u voor hen betekenen, waarom moeten ze met u zakendoen en niet met uw concurrenten ? Vertaal usp's en lezersvragen naar aantrekkelijke content.