Waarom scoort uw concurrent goed in zoekmachines?

Een toppositie in de zoekresulaten van een zoekmachine is grotendeels afhankelijk van het aantal en de kwaliteit van de inkomende links, de links vanaf andere websites naar die van u. De waarde van die links noemen we linkjuice.

Er zijn verschillende online tools en trucs om linkpartners van een bepaalde site te achterhalen. Alleen geven die vaak geen strategische informatie. Juist met die strategische informatie is het mogelijk om te zien wie interessante linkpartners zijn, i.p.v. uren verspillen met het proberen links te krijgen op websites die eigenlijk weinig waarde hebben.

Link Spionage Onderzoek

Wij kunnen voor u onderzoeken waar uw concurrent zijn linkjuice vandaan haalt. U geeft ons de url van uw concurrent en het trefwoord waar uw concurrent hoog op scoort. U ontvangt van ons een Excelsheet met daarin een overzicht van de belangrijkste websites die de linkjuice doorgeven, aangevuld met seo factoren die de waarde van de links aangeven.

In deze excelsheet staat o.a.:

  • De url van de backlink pagina's
  • De pagina titel (tag)
  • Het aantal links op de backlink pagina (totaal en extern)
  • Of deze pagina een link terug heeft
  • De pagerank (waarde) van de pagina en van het domein
  • IP adres van de server
  • Of de concurrent een DMOZ vermelding heeft.

Kortom alle informatie om te kunnen bepalen wat voor u de meest interessante linkpartners zijn om te benaderen. Vaak is het mogelijk om ook een link naar uw website te regelen op de websites die uw concurrent van linkjuice voorzien. Tevens worden constructies zichtbaar die soms opgezet worden om bepaalde pagina's van extra linkjuice te voorzien.

Stop met roekeloze linkbuilding en stap over op strategie !

Stop uw tijd in nuttige zaken! Stuur ons de url en het trefwoord via het contactformulier. Uw aanvraag wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Voor slechts € 50,- excl BTW ontvangt u binnen 2 werkdagen de rapportage per email.