Website ontwikkeling

Een website ontwikkelen begint met een goed plan. Uw wensen en ideeen vormen uiteraard de basis voor het design en het werkplan. Newmediapartners doet een onderzoek naar mogelijkheden waarmee we de website aantrekkelijk kunnen maken voor de doelgroep. Hierbij wordt gestreefd naar een perfecte balans tussen content, uitstraling en techniek om het gewenste resultaat te bereiken.

Website Ontwikkeling, Webdesign, Websitebouwer

Een website kunt u vergelijken met een etalage, een voorbijganger bepaalt binnen een seconde of hij of zij verder kijkt

Meerwaarde

Iedereen kent wel een neefje of een buurjongen die handig is met computers, prima voor uw hobby website! Heeft u als bedrijf of organisatie een website, webshop of een intranet nodig ? Dan komen er zaken om de hoek kijken waar dat neefje waarschijnlijk niet veel ervaring mee heeft.

De focus voor het realiseren van een website ligt op de doelstelling en functionele eisen. De look & feel moet kloppen en er moet voldoende content zijn om uw bezoekers te boeien. Vervolgens moet gekeken worden naar technische eisen en kan er bepaald worden op welke manier de website technisch moet worden gerealiseerd.

Techniek

NewMediaPartners beschikt over een groot netwerk van specialisten in verschillende technische vakgebieden om projecten op maat te kunnen realiseren. Daarnaast hebben we een eigen CMS (content management systeem) en webwinkelsysteem ontwikkeld en maken we gebruik van opensource systemen.

Met ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, intranetten en marketing realiseren wij graag uw website, intranet of webwinkel.

Portfolio

Op aanvraag sturen wij u een portfolio op met daarin een overizcht van recentelijk gerealiseerde projecten.