Zoekmachine Adverteren

Klanten zijn op zoek naar u ! Wist u dat? De meeste gebruiken de zoekmachine Google. In Nederland gebruikt meer dan 93% van de mensen een zoekmachine om te zoeken naar producten, diensten, meningen, media, etc.

Zoekmachine Adverteren

Meer dan 50% van de Adwords advertenties linken naar de homepage van de adverteerder. Als daar over nagedacht is kan dat perfect werken, maar vaak is het ontwetendheid en onnodig duur.

Doelen bepalen

Net als bij seo is het bij adverteren in zoekmachines ook belangrijk om te bedenken welke doelen en acties u precies verwacht van uw dure advertentie campagne!

Als ieder doel zijn eigen trefwoorden en advertentieteksten heeft en de bezoeker na een klik direct op een pagina terechtkomt die geoptimaliseerd is voor de zoekopdracht (vraag, behoefte, wens) krijgt u meer kwalitatieve bezoekers voor de prijs die u betaalt per klik.

Adverteren in zoekmachines

Google Adwords is het bekendste en grootste advertentienetwerk in Nederland, simpelweg omdat de meeste mensen Google als zoekmachine gebruiken. Het werkt heel effectief:

U bepaalt want u betaalt

  1. U bepaalt de zoektermen waarop u gevonden wilt worden
  2. U bepaalt hoeveel u per klik wilt betalen (view kost niets)
  3. U stelt een maximaal dagbudget in
  4. U bepaalt in welke regio uw advertenties weergegeven moeten worden
  5. U bepaalt naar welke pagina uw advertenties verwijzen
  6. U bepaalt zelf de advertentieteksten en kunt meerdere advertentie-varianten maken

Waarom is adverteren in zoekmachines interessant voor mij?

Na het instellen van uw advertentiecampagne kunt u binenn enkele minuten online zijn, bovenaan in Google ! Naast branding, nieuwe klanten werven is Adwords ook perfect in te zetten voor speciale kortlopende acties. Kosten zijn beheersbaar en er is geen aanlooptijd zoals bij SEO

Op welke manier kan NewMediaPartners mijn Adwords of andere advertentiecampagne beter laten presteren ?

NewMediaPartners kan uw advertentiecampagnes opzetten en beheren. Periodiek worden advertenties en klikgedrag geannalyseerd en geoptimaliseerd om voor een optimaal rendement te zorgen. Het is aan te bevelen om tegelijkertijd een SEO traject in te zetten om ook in de organische resulaten vindbaar te zijn. Deze klikken zijn gratis.

Profiteer direct van een gratis en vrijblijvend advies !

Gratis en vrijblijvend analyseren wij uw advertentiecampagne en geven tips om deze te optimaliseren. Wilt u ook snel (meer) bezoekers ontvangen via zoekmachines ? Vraag direct de gratis zoekmachine advertentie scan aan!


Onderwerpen

Speciale Aanbieding

Heeft u een concurrent die het in de zoekresultaten erg goed doet? Meestal komt dit door strategische links vanaf andere websites, maar welke >>>??

QR code

Een QR code kunt u scannen met bijvoorbeeld een smartphone als de iPhone. Scan de code voor een gratis kadootje van NewMediaPartners. Heeft u geen smartphone? Vraag iemand met een smartphone om hulp!