Zoekmachine Marketing

Een betere vindbaarheid in zoekmachines op de voor u interesseante zoektermen is natuurlijk het doel van zoekmachine marketing. Welke zoektermen zijn interessant voor u? Zijn dit enkele zoektermen of juist verfijningen?

Zoekmachine Marketing

De kunst is om de juiste zoektermen te vinden als basis van een zoekmachine marketing campagne.

Wacht niet langer, neem Contact op om ook uw website te promoten via zoekmachines

Zoektermen

Bent u een fietsenmaker in Breda ? De kans dat Iemand die in Groningen woont en in Google zoekt op fietsen naar Breda komt is klein. Een top 10 positie op het woord fietsen is dan wel leuk maar 95% van de bezoekers via deze zoekterm gaan waarschijnlijk geen fiets bij u kopen. Om een enkele zoekterm als fiets in de top 10 te krijgen kost erg veel tijd en landelijk adverteren in Adwords is redelijk duur op een dergelijke enkele zoekterm.

Iemand uit Breda die een Batavus fiets zoekt zal eerder contact opnemen en een fiets bij u kopen als hij u gevonden heeft via een zoekopdracht die bestaat uit meerdere woorden: Batavus fiets Breda. Als deze potentiële klant na het klikken op uw vermelding in Google direct op een pagina komt waar Batavus fietsen staan en de website spreek hem aan zal hij zeker de aanbieding op uw website lezen. Is deze aanbieding interessant ? Dan zal hij contact opnemen of langs komen.

We onderscheiden hier meerdere stappen:

  1. bent u vindbaar op de juiste zoektermen
  2. is uw vermelding in de zoekresultaten aantrekkelijk om op te klikken
  3. komt de potentiële klant direct op de juiste pagina
  4. is het aanbod, de presentatie op die pagina duidelijk en interessant?

Waarom is zoekmachine marketing interessant voor mij?

Een positie op de eerste pagina in de zoekresultaten is als een winkel op een A locatie en brengt uw website onder de aandacht van duizenden potentiële klanten.

Wat kan NewMediaPartners voor mij betekenen op het gebied van zoekmachine marketing?

Op basis van uw doelen bepalen we samen de meest interessante zoektermen. Dit zijn zoektermen die relevant zijn voor uw business, voldoende zoekvolume hebben en een zo laag mogelijke concurrentie. Voor deze zoektermen gaan we uw aanwezigheid in het zoekproces analyseren en optimaliseren, zie verder zoekmachine optimalisatie.

Profiteer direct van een gratis en vrijblijvend advies !

Gratis en vrijblijvend scannen wij uw website en u ontvangt tips en verbeterpunten op het gebied van zoekmachine marketing met de gratis zoekmachine marketing scan.

Google over Internet Marketing:

WebmasterChannel

Een van de bekendste Google engineers Matt Cuts heeft een YouTube kanaal opgezet met daarop korte filmpjes waar hij vragen over internet marketing beantwoord en de manier waarop Google werkt danwel omgaat met optimalisatie richtlijnen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld deze uitleg over het gebruik van keywords (zoektermen) en link tekst (anchor text):


Interview met Matt Cuts over ..

In dit videofragment geeft Matt tips over het optimaliseren van websites voor midden en klein bedrijf. Er komen vele bruikbare tips voorbij zoals het gebruik van Wordpress en hoe je bijvoorbeeld met Wordpress duplicate content kunt voorkomen: Affijn start de video !De moraal van het verhaal blijft: creeer interessante content voor je doelgroep en zorg ervoor dat andere websites op de juiste manier naar die content gaan linken.


Onderwerpen

Speciale Aanbieding

Heeft u een concurrent die het in de zoekresultaten erg goed doet? Meestal komt dit door strategische links vanaf andere websites, maar welke >>>??

QR code

Een QR code kunt u scannen met bijvoorbeeld een smartphone als de iPhone. Scan de code voor een gratis kadootje van NewMediaPartners. Heeft u geen smartphone? Vraag iemand met een smartphone om hulp!