Zoekmachine Optimalisatie

Door het technisch- en inhoudelijk optimaliseren van uw website krijgt deze een hogere waardering van zoekmachines en zal uw website hoger in de zoekresultaten te vinden zijn. Na een optimalisatie hebben een Adwords en een Linkbuilding campagne meer effect!

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine marketing is relatief goedkoop, zeker in vergelijking met adverteren in zoekmachines (SEA / Google Adwords).

Zoekmachine optimalisatie is in eerste instantie gericht op het verbeteren van een website om zo relevante bezoekers naar uw website te sturen via de organische resultaten. Op een strategische manier worden zoektermen en interne links in uw site verwerkt. Dit heeft ook een positief effect op een Adwords campagne omdat er vaak een relevantere structuur ontstaat.

Wacht niet langer, neem contact en profiteer direct van meer bezoekers op uw website

Zoekmachine Optimalisatie is Maatwerk

Iedere website is anders en ieder trefwoord heeft andere concurrenten. Een grondige analyse van uw website en die van uw concurrenten staan aan de basis van een zoekmachine optimalisatietraject.

Waarom is Zoekmachine Optimalisatie interessant voor mij ?

Een posite op de eerste pagina in de zoekresultaten van Google is zoiets als een winkel op een A locatie. Veel mensen kijken niet veel verder dan de eerste pagina, de top 10 van Google.

Op zoektermen met een hoog zoekvolume kan dit duizenden bezoekers per dag betekenen, helemaal als uw website prominent in de organische en de gesponsorde resulaten opvalt, of nog mooier meerdere top 10 posities heeft ! Het surfgedrag van uw bezoekers kan vervolgens geanalyseerd worden om (al) uw marketing activiteit op af te stemmen. U krijgt inzicht in de interesses van uw doelgroep.

Op welke manier kan NewMediaPartners mij helpen met Zoekmachine Optimalisatie ?

Wij kunnen een analyse van uw huidige website maken, of de bouw van een nieuwe website begeleiden, met als doel deze optimaal vindbaar te maken via zoekmachines. Zowel technisch als inhoudelijk wordt uw website naukeurig geanalyseerd en vergelijken we de uitkomst met de websites die op de voor u interessante trefwoorden goed scoren in de zoekresulaten. U ontvangt een duidelijk overzicht met verbeterpunten. Daarnaast kunnen we voor u links aanvragen vanaf andere websites naar die van u. Dit noemen we linkbuidling en linkbuilding is nodig om bezoekers naar uw website te verwijzen en waarde in Google (Pagerank) op te bouwen.

Profiteer direct van een gratis en vrijblijvend advies !

Gratis en vrijblijvend scannen wij uw website en u ontvangt tips en verbeterpunten op het gebied van zoekmachine marketing met de gratis zoekmachine optimalisatie scan.

Google over Internet Marketing:

WebmasterChannel

Een van de bekendste Google engineers Matt Cuts heeft een YouTube kanaal opgezet met daarop korte filmpjes waar hij vragen over internet marketing beantwoord en de manier waarop Google werkt danwel omgaat met optimalisatie richtlijnen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld deze uitleg over het gebruik van keywords (zoektermen) en link tekst (anchor text):


Interview met Matt Cuts over ..

In dit videofragment geeft Matt tips over het optimaliseren van websites voor midden en klein bedrijf. Er komen vele bruikbare tips voorbij zoals het gebruik van Wordpress en hoe je bijvoorbeeld met Wordpress duplicate content kunt voorkomen: Affijn start de video !De moraal van het verhaal blijft: creeer interessante content voor je doelgroep en zorg ervoor dat andere websites op de juiste manier naar die content gaan linken.


Onderwerpen

Speciale Aanbieding

Heeft u een concurrent die het in de zoekresultaten erg goed doet? Meestal komt dit door strategische links vanaf andere websites, maar welke >>>??

QR code

Een QR code kunt u scannen met bijvoorbeeld een smartphone als de iPhone. Scan de code voor een gratis kadootje van NewMediaPartners. Heeft u geen smartphone? Vraag iemand met een smartphone om hulp!